![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şimdi arkadaşlar Beşiktaşımız daha öncelerden yaptığı transferlerle çok renkli isimleri hep kadrosuna kattı. Benim aklımın erdiği yaşta Ferdinand vardı. Sonrasında alınan diğer yabancılara baktığımzda hem oynadıkları futbol hemde fantastik yönleriyle ses getiren ve tribünlerin sevgilisi olan futbolculardı; Madida, Walsh, Mrkela, Letchkow, Amokachi, Iankow, Guinti, Münch, Kuntz, Zago, Ronaldo, Pancu, NOUMA.. Ha kimi çok iyi işler yaptı iyi örnek oldu, kimi ise şow yaptı ama sonuçta bi şekilde taraftarı tribünlere çektiler. Takıma ve taraftara heyecan verdiler. Taraftar haklı olarak bu özelliklere sahip en azından bir tane oyuncuyu takımımızda görmek istiyor. Bu işin ayrı bi yönü. Kimse bu tarz bi futbolcuya hayır demez asla. Yeni sezona gelince açıkçası şimdilik bişey demek erken. Rakiplerin yaptıkları transferler elbette "biz neden alamıyoruz" homurdanmalarını arttırıyor. O yüzden yönetim ne yapıp edip iyi bir oyuncu almalı bence. Takım ne oynar bilimyorum. Ancak unutmayalım oyunu futbolcular oynar. Eğer futbolcu bir maçta 3 net pozisyon yakalayıp dışarı atıyorsa teknik direktör ne yapsın (sakarya maçı - Burak). Ruh olmalı arkadaşlar kim gelirse gelsin kim oynarsa oynasın. Ruh olmalı. Eğer o ruhu kendini gösterirse ilk maçlarda o zaman derim bu şampiyonluk yarışında varız biz ve şampuyonuz. Ancak o ruh kendini göstermezse Ronaldinho bile gelse beş para etmez...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tamamen katılıyorum sana omen.Ama oyunu futbolcular oynar demişsin.Tamam ok ama sonuçtada onları iyi oynatan daima teknikdirektördür.BRuh olmalı demişsin bide.Elbette olmalı ama balık baştan kokar misali önce başkanda,yönetim kurulu üyelerinde,teknikdirektörde ve en son futbolcularda olmalıdır o ruh.Bu sene futbolcular hariç herkesde o ruhu görüyorum ben.Futbolcular hariç dememin sebebi daha bir iki maçlarını izlememiş olmam.Mesela geçen sene o ruh tiganada yoktu.Burağı örnek vermişsin doru ama sonuçtada tigana golü atmayacak ama enazından inancını futbolcularada gösterecek.Ama yok adamda tık yoktu.Profesyonellikte biryere kadar sonuçta.Örenğin lucescu işte.Herkesin kolay kolay oynatamadığı sergeni bir senede uçurmuştu adam.Bu senede ertuğlulda o ışık,o inanç var.İnşallahda böyle devam eder.Sonrada futbolculara kalacak iş.Bir transferlede bu iş olur biter zaten.Ama yıldız alınmasından yanayım bende. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sevgili Kartalim bende yazdiklarina katiliyorum. Zaten ayni seyleri söylüyoruz ikimizde. Ben ilk geldigi günden bu yana Tiganayi sevmedim açikçasi çünkü ne oynattigi belli degildi. Onu asla savunmam. Ben besiktasima her zaman inandim. inanmayada devam edecegim. ÇÜNKÜ BEN SANA MECBURUM BESiKTASiM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yıldız dediğiniz transferler ile takım için yapılan transferler kendi yıldızını yaratmak elindeki yıldızların farkında olmak calos lincona takılmak yada onları takmamak formaya sahip çıkmak fbden gelmiş 14 sene oynamışmışmış ya neler oluyor bakıyorum forumların hepsinde bir ikilem bir umutsuzluk kafaları karışmış insanlar var maçları yıldızlar şampiyonlukları takım kazandırır bunu unutmayın
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |