![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | başarabiliriz neden olmasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insan yorumlarinizi görüyor ve sasiriyor.... hepiniz icin tabiikide gecerli degil, ama bazilari takim kötü giderken neler diyordu, simdi neler diyor... daha ligin ilk yarisi biterken, takim pek iyi degildi, tigana cok kötüydü, tigananin kurdugu takimda kötüydü... simdi tigana hala kötü, ama takimdan úmutlular, sampiyon oluruz, ama biz sampiyon olursak bu t.direktörün basarisi degildir.... nasil ya? su anda umut varsa, tigananin ve takim sayesindedir... su anda sampyionluktan bahsedebiliyorsak bu tigananin basarisidir... benim tek istegim: ya sözünüzden dönmeyin, yada agir konusmayin... besiktasim su anda süper bir futbol oynamasada, umutluyum.. umutluyum cünkü ben takimimimi sahada görünce gururlaniyorum, seviniyorum... memnunum.... ve sampiyon olsunlar olmasinlar, ligin son haftalarinda hala sampiyonluk yarisinda varizya bu bana yeter.. cinconun önünüzdeyizya bu bana yeter... böyle devam etsinler, onlar mutlu olsunlar bizde mutlu olalim.....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
önemli olan gençleri yenmemiz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet giray bulak ın gelmesi çok iyi oldu gerçekten | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |