![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | boş forma alın kardeşim nie ille de futbolcu ismi yazması gerekiyor ki formanızda bjk forması alıyorsunuz futbolcu forması değil, o adam sizden değerli mi yazın kendi isminizi gitsin o kadar isim olsun istiyorsanız, he hava atcam o isim sayesinde diyorsanız zaten o forma o arma yeter da artar bunu hepiniz biliyorsunuz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hep destek tam destek ne olursa olsun isterse hiç yıldız almasınlar isterse paf takımla çıkalım gider formamı alır takımımı desteklerim benim beşikaşlılık anlayışım budur beşiktaşlı olurken yıldız fubolcu olduğu için beşiktaşlı olmadım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Yeni sezon formaları çıksın, kısmet olursa alıcam bir tane.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | resmi ürünleri alalım arkadaşlar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/31150-yeni-kartallarin-formalari-satista/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 21:53 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |