![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yenı ve kalıtelı urunler beklıyoruz ayrıca cok pahalıı kucuk kolyeler bıle cok pahalı bence bıraz saha uygun olmalı alabılmemız ıcın yanı bılet parası forma parası vs bızım ıcın zor oluyoo
__________________ єη вüуüк αşкιмѕιη ѕєνgιℓιℓєя вιzι кιѕкαηѕιη вєşιктαş'IM | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #93 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence değişim süper oldu.ürünlerde süper herkes öle başarı beklemesin bence hepimize düşen görev formaları alıp kulübe para kazandırmak..hep transfer istioruz ama elimizi cebimize atmamız şart...'!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | burda kimsenin anlamadığı bişey var. benim etrafımdaki beşiktaşlı arkadaşlarım sırf göğüs reklamı colaturka diye forma almıyorlar ve almayız diyorlar bende dahil. umbro'ya marka olarak diyeceğim birşey yok fakat buda yönetimin hatasıdır. şuan türkiyede adidas ve nike mağzası olmayan il yok gibi birşey ama bizim yönetim bula bula istanbulda ankarada ve izmirde bile mağzası olmayan umbro ile anlaştı. kartal yuvası olmayan şehirlerde taraftar nerden forma alcak hiç mi düşünmemil bu adamlar anlamak mümkün değil. halbuki adidas veya nike ile anlaşılsaydı her şehirde daha rahat satış yapılırdı. bence yönetim yanlış politika izliyor bu konuda, bir an önce yeni arayışlara girmeleri lazım. sonuç olarak reklam yüzünden forma almayan ve mağzalarda bulamadıkları için forma alamayan bir çok taraftar var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Biz bu işi beceremiyoruz maalesef. Yönetim bir kişiyi bu işin başına atasa ve Franhise sistemi ile veya corner açarak yürütse çok daha iyi olacak. Türkiye de bile çok az yerde var bence daha da arttırmalılar.
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | en son dün gittim...bayanlar icin güzel t-shirtler vrdı bn daa yeni gördüm belki de daha önceden cıkmıstır ürün cesidini biraz daha arttırsalar daha iyi olabilir daha fazla kisiye hitap eder böylece daha cok satıs olabilir ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | değişim güzel olduda şu umbroda bir değişse yerine adidas nike falan gelse daha güzel olcak
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/16808-kartal-yuvasi-bjk-store/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 02:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |