![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bende sınırsız olsun demiyorum ama 6+2 olsa yeterli onu yapsınlar bari diyorum SINIRSIZA BENDE KARŞIYIM ama en azıdnan 6+2 olmalı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | yaparız yaparız merak etmeyin 6+2 olsun o iki futbolcuyuda alırız tabi yıldız olmaz ama alırız
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alırızda Kalite Farkı Çıkar Ortaya Ezikler Bastırıp Parayı Getirir Hepimiz Biliyoruzki Bizim Ekonomik Gücümüz Şu an Onlarla Yarışamaz.. Kartalım Çok Doğru Söylüyor iyi 6 Yabancı İle Avrupada'da Başarı Gelir.. Gs Uefa Kupasını Aldıgında Yabancıları iyiydi.. Ayrıca Arsenal ile Final Oynadı Arsenalin O Zamanki Kadrosuda Yıldızlarla Doluydu... kaleci Seaman, Petit, Vieira, Henry, Overmars, Kanu, Suker, Bergkamp... Demekki Avrupayla Yarışılıyormuş..!
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben inanmıyorum 2 tane oyuncu alacağımıza.Çünkü takım ozaman bozulabilir.Bir defans birde forvet aldıkmı iş biter.Defans navarro,forvette kaliteli olursa seneye şampiyonlar liginde başarılı olacağımıza inanıyorum.Ama olmadı inşallah seneye.Çünkü uzun zaman oldu sonuçta şampiyonlar liginde olmayalı.Hemde Ertuğlul hocanın ilk senesi sonuçta.Avrupada başarılı olmak zaman isteyen birşey.Gs da bir senede olmadı herhalde.Ben inanıyorum başarılı olacağımıza çünkü çok başarılı türk oyuncularımızda var.Yabacılarda kaliteli olursa neden olmasın.İnşallah oluruz.Tabi önce şu transferler bitsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence türk futbolunun(türk milli takımımızın) iyi bir yerlere gelebilmesi için yabancı oyuncu sınırlaması konmalı serbest bırakılmamalı. ayrıca avrupadaki bazı kulüplerde veya çoğunda diyelim sınırlama yok ancak o yabancı kulüplerin hemen hemen hepsi kendi ülke sınırları dışında top oyn uyorlar yani kendi kendilerini iyi geliştirmiş oluyorlar. bizim türkiyemizde öyle bir durum varmı kaçtane avrupaya futbolcu gönderebiliyoruz.bu zamana kadar saysak saysak bir türk milli takımını kuracak şekilde bile futbolcu gönderemedik avrupaya. peki avrupada öylemi hangi ülke olursa olsun almanya,ingiltere ,ispanya,fransa vs..............?onların milli takım oyuncularının çoğu kendi ülke sınırlarında bile oynamıyor çoğu ülke dışında top koşturuyor. öncelikle kendi futbolumuzu geliştirelim, ondan sonra iyi düşünüp doğru karalar vererek yabancı sınırlamasını kaldırmak isteyelim. yabancı sınırlaması kalkarsan vay halimize vay türk futboluna................? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |