![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ilk defa gerçeklrin farkında olark konuşmuş ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 100. yılında şampiyon olan tek takım BEŞİKTAŞ olacak...Büyüklüğün farkı burda...Çok yazık ya 100 yıl beklemek zorunda kalacaklar ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Arkadaşlar size fenerbahçeli bir taraftarın youtube ta yazdığı bir yorumu aynen aktarıyorum: ![]() '' futbol kuluplerini buyuk kulup yapan unsurlar 3 kurusluk paralari veya gunubirlik basarilari diildir...Kulupleri ebedi kilan,buyuk yapan da,yerin dibine bataran da taraftaridir,camiasidir...bu baglamda turkiyede tek buyuk kulup vardir,o da besiktastir..Bi fenerbahceli olarak bunu yazmak istemezdim ama gercekleri gormezden gelemeyiz...insallah fenerbahcem de bigun besiktasa yetisicek,yeter ki aziz yildirimdan kurtulalim ''
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |