![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | YILIN ESPRİSİ ![]() ![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya kardeş benimkisi şaka peşin söyleyeyim senin avatar da sarı lacivert neden aceb?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Forumda bir bolum acalim Kolatin aciklamalari diye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kendi yöneticisi aşşağılayan tek takımız. internette nereye baktıytıysam ne fenerli ne cinconlu kendi yöneticisine laf söyletmiyor. hakaret içeren bi tartışmaya girmeye gerek yok bana eyvallah size kolay gelsin
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ha celal kolot'un bazı tavırlarını ben de beğenmiyorum, orası başka konu ama yöneticileri tiye alacak haddi de kendimde görmüyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | eee gs ve fb tabi laf söyletmez bizim gibi boş konuşan yöneticisi yok gecen sene onlarda özhan canaydına sövüyorlardı bu sene durdular biraz bizim yönetici kadar onların yöneticileride saçmalasa onlarda laf söyler boşuna söylmiyoruz saçmalamaları düyna sınırlarını aştı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun bu adamlar varken ben bişi beklemiyorum artık. Ama maça giderim. ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |