![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Bravo Mr. Kolot, yakında tarihe geçeceksiniz. Maşallahınız var. Hergün konuşan başka bir yönetici görmemiştim. Ama ne diyelim sonuçta parasıyla değil mi. Ben de 2 milyon euro verip futbol şube sorumlusu olsam ben de konuşurum.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tüm eziklere laf sokmuş. yetmezmi. herkes polat&uslu tiyatrosunu izliyor. futbolun olmadığı bu zamanlarda tüm eziklere laf sokabilen adam benim için 1 numaralı adamdır. böyle laf sokarak yöneticilik yapılmaz diyorsanız. taraftar olarakta tv başında veya stadda rakibe küfredip laf sokmuyacaksın. kolot iyi bir yönetici ertugrul sağlam iyi bir teknik direktör. alınan oyuncular iyi oyuncular. bu sene bizim senemiz.
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda bir adım daha önde gördüğünü söyledi. salak bu adam ya sanane sen transfer yap bide utanmadan bunu sölüyo
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya bırak hayal görmeyi arkdaş zevzeğin teki adamların böyle yöneticisi yok tabi destekler gecen seneye kadar özhan canaydını küfürlüyorlardı bu sene kıymete bindi adamların yöneticisi bizm gibi saçmalamıyor eğer cisseye dünya yıldızı demek carlos kadar büyük topçu demek laf sokmaksa haklısınız bence rezillik eğer helguera bize gelmek istedi ertuğrul istemedi demek laf sokmaksa haklısınız bu ülkede kim helguerayı istemez CELAL KOLOT PALAVRACI YALANCI BİR ADAM fenerin ezikliği altında çürümüş boş boş açıklama yapıyor bunuda herkes kabul ediyor
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi adam 2 aydır bir stoper alamadı bi de rakiplerle ilgili konuşuyor bizi rakipler değil yaptığımız transferler ilgilendirir. ön eleme maçlarına 2 hafta kaldı daha ortada transfer yok adam bi de rakiplere taş atıyor siz önce transfer yapında o maçlarda stoper olarak yine bakiye kalmayalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben neden bu adamı bi sevemedim yaaaa
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |