![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana gitti de yerine adam düşünüyoruz. Önümüzde bir kupa var, 3 tane lig maçı var. Onları düşüneceğimize Tigana'nın yerine kim gelsin?? Medyanın attığı oltaya ne çabuk yakalanıyorsunuz hayret ediyorum??
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takımı şampiyon yapamayan adama lanetlere ederim ben.. İsterse önümüzde 20 maç olsun ama fenerbahçe ile beşiktaş arasındaki ezeli rekabetin farkında değilse bu adamın yerine binlerce teknik direktör getirir götürürüm.... nese arkiler sorunuza gelince bencede luce çünkü adam türkiye ligini taniyo. herşeyin farkında ama gelir mi bilmem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | luceyi yonetim tekrar aalmaz!!!! ertugrul saglama güvenirim ben yardımcısıda metin tekin olsun en azından içimizden cıktılar..ve beşiktaş duruşunu en iyi yansıtan adamlar taraftar bagrına bascaktırr ertugrul hocayı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli gelsin. Bundan böyle yabancı teknik direktöre karşıyım.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aq delgadoyu maçtan alanın aq mustafa doğanı oynatıp ali tandoğanı oynatmayanın aq kesin yemimiz gereken maça tek santraforla çıkanın aq bobo ile maça başlamayanın aq beşiktaşlı olmayan ve bjkliyiz diyenlerin... bence ölene kadar MİRCEA lucasku
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |