![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Arkadasım ben takımın nasıl oynadıgından bahsetmıorumm...Ben bir yenilgi sonrasında yonetıme ve tıganaya karsı soylenen sozlerden bahsedıorumm...Ayrıca su anda zirve yarısındaki takımlar arasında hangi takım super,goze hos gelen bı futbol oynuo soylermısın bana??Fenerin kondisyonu yeterli deil...Aldıkları deivid denen oyuncuya sovup duruolar,gs desen yakın zamana kadar herkes konusup duruodu,2 mac aldılar adamlar havaya girdi...Yanlışmıyım soyle bana....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende istikrardan yanayım ancak bir teknik direktör bu kadar inatçı olmamalıdır. 5 maçtır çekirge sıçrıyordu sonunda en önemli maçta inat ettiği hususlardan vuruldu tigana. 4 kazma stoperle oyuna başlaması, geçen yüzyıldan kalan ofsayt taktiği, boboyla başlamama hastalığı.... herkes gördü o göremedi yanlışlarını yada gördü ama inat etti. bana sorarsanız ikinci şık. bence artık şampiyonluk hayal olmuştur. kesinlikle istikrardan yanayım ama bence tiganayla yollar ayrılmalı ve yerli bir teknik adamla uzun süre çalışılmalı yeter artık yazık bu taraftara
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Başkanı sevmesem de üzüntüsünün samimi olduğunu biliyorum. Bitmesin dertler, ...ime kadar Beşiktaşlıyız ölene kadar Sen de olmasan bu dünyada Sevilecek kim var?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Yahu ya ben sana anlatamıorum derdımı yada sen anlamak istemiosun arkadasım...Benm agzımdan bjk super oynuo işte bu mac mantar biz bu macı rahat alırız die bişey cıkmadı ben sadece dunku mactaki şanssızlığımızdan yakındım ve şanssızlıktan kaybettıgımızı soyledım sen benm yazdıklarımı okumuosun sanırımm......
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ağladıkçaaaaaa...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | şanssız deveyi çölde..... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |