![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | beğenmezse yenisini bulacan işin ne alla alla bahane mi şimdi bu... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bak şucu yine ertuğrula attı ya bu adam ertuğrulun kuyusunu kazıyor en ufak bişeyde tekmeyi vuracak birileri bunu sustursun
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaw bir kere taktık şu adama da basının her yazdığına da balıklama atlamayalım yaw, tamam antipatik ama hergün dalgaya almak için bir topic açılırsa işimiz var, kimse kimseyi sevmek zorunda değil, bana da antipatik gelir de bir yöneticiyi de bu kadar düşürmemek bizim hayrımıza... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Getirdiğiniz adamlar adam gibi adam değildide ondan almadı.Ben ertuğrul kimi alırsa alsın çok iyi olacağına inanıyorum.Kim alındıysa takıma katkı yapacak nitelikte.Kanatlar iş yapmıodu yozgatlı,tello alındı.Kalede sorn wardı iki milli kaleciyi ladık.Orta sahada tam cisse niteliklerinde bir adam eksikti.Onuda aldık.Adam basıo alıo,çalıo.Attığı paslarada dikkat edin kle yi solda sıfırlar.Forvet ve defansada en iyi adamları alacaığına inanıyorum.Sonuna kadar arkandayız hocam.Yönetim gider sen gitmezsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | öldüm gülmekten ya ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |