![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | rıza takımı kaldıramadı mahalle takımı yaptı arkdaşım youla kürşat adem dursun çağdaş falan bunlar nedir ya rsizce rıza falan olsa delgado ricardinho gelirmi yaa rıza bu ağırlıgı kaldıramaz adam resmen der ben dünya topçusuyum sen kimsin der ben istikrar istiyorum 5-10 yıl kalmasını istiyorum üstteki yazıdad yazdım bunu zaten
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ama istikrar dedigin sey sole baslar bi takımı sıfırdan alırsın takım yavas yavas oynamaya baslar, biraz daha iyi oynar, iyi futbolcuları iyi kondisyoneri ve iyi bi antronoru varsa zirve yapar o durum da devam eder bi kac mac kotu oynama luksu vardır manudaki fergusonda bole bi sistem var simdi tigananın besiktasına gelelim bu adam nerdeyse 2 sene oldu takımın basında bana sylermisin simdiye kadar kac kere taktik degistirdi 4-3-2-1, 4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-1-3-2 bunların hepsini denedi bi adam gelir belli bi sistemi olur ona gore takımını kurar elindeki kadro bence turkiyedeki en iyi kadrolardan sonra biz bi mac iyi oynuyoruz tamam geldik dioruz bi bakıosun kendi sahanda ki 3 mac rakip takıma mahkum oynamıssın ........................................... ya cok sinirlendim yazarken daha sana en az 10 madde sayarım bu tigananın sacmalıklarını ama hakkatten biz yazıyoruz biz dinlioruz bu iş bole olmaz bu adamın acilen gitmesi lazım bize kompleksleri olmayan oyuncularla arkadas gibi olan iyi taktisyen ve iyi bir kondisyon ekibi olan bi antronor lazım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |