![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinan engin dönmeli ali gültiken nekadar iyi futbolcu ise menecerliği o kadar iyi değil takımı birtürlü motive etmesini beceremiyor maç başlıyor ali gültiken dut yemiş bülbül gibi yerinde oturup duruyor sinan engin kadar olamadı kalk ayağa arkadaş göster kendini öyle kulübe ye oturmak için gelmedin sen BEŞİKTAŞ ımıza yaralı olabilmek için geldin bunu unutma otoriteni birtürlü gösteremedin | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Sinan Engin'in artık Beşiktaş'ta işi yoktur. Ali Gültilken'i desteklemeliyiz. Zamanla o da işi öğrenecek ve yeri geldiğinde yumruğunu vuracaktır.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aynen katılıyorum tespitlerine. Beşiktaşta böyle birisini geçmiştede istemiyordum şimdi de istemiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence Sinan Engin gelmeli, onun zamanında takımda ruh vardı, 90 dakika hiç oturmaz gol olduğu anıda direk sahaya atlardı. Bizde ondan güç alır sevinirdik, cidden arkadaşlar hatırladıkça o günleri o kadar özlüyorum ki.. Ali gültiken de kötü hayır çok aksine çok iyi bir maneger, ama ondan daha iyi olanlar gözardı edilmemeli diye düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 2 yılda nasıl eskidi anlamadım bana kalırsa misyonunu tamamlamadı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaşlar sinan paşanız fener için şike yapmayı bile önermiş daha neden istiyorsunuz anlamadım ben bunu bir türlü. ali tam beşiktaşlı duruşunun adamı.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |