![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Klişe bi laf olacak ama gerçek bu Trabzon Galati'ye nasıl yenildi. Neticede İstanbul'daki ilk maç çok değerli. Gol yemeden atacağımız iki gol bizi bir üst tur için rahatlatır. Avrupa'daki kötü performansımızı düzeltebilmek için önce Sherrif'i arkasından kim gelirse yenip-eleyip ŞL'ye kalmalıyız. Şampiyonlar Ligi para demek prestij demek bakalım Ağustos ayı zor bir ay olacak Beşiktaşımız için. Allahtan hayırlısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sherrif tiraspol'u iki maçta da darmadağan etmek lazım.
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben rakibi küçümsemek istiyorum bir maçta da ya, artık bu takıma karşı da küçümsememiz lazım, dikkatli olmalıyız diye konuşmayalım yaw, futbolcular farkında değil mi bunun, küçümsemek istiyorum, atın toplam 8-9 tane gelin ya, şuraya bak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hadi bakalım hayırlısı,kolay tur olucak inşallah
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |