Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı
not olarak sergen 100. yıl dışında ne yaptı.Ha isteseydi yapardı ama yapmadı işte.Bence ricardinho ya uygun futbolcu alınmalı yani rico bu takıma 1 gömlek büyük gelior.Bütün spor kamuoyu rico gibi bir futbolcunun bjk de bulunması çok önmli bişii.Belki bu cümleye kızacaksınız ama ricoyu koy fb nin kadrosuna o zaman anlarsın ne demek istediğimi.Diğer topçuların kalitesizse c.ronaldou getirsen boş. |
bugün kalkıpta bana rico ile sergeni kıyaslıyorsan senin gibilerle bu forumda tartışma açmaya gerek yok güzel kardeşim. belki senin için futbol rakibini bir sağa bir sola yatırmaktan maç boyunca bir pas atmaktann ibaret olabilir. yazdıklarımı tam okusan anlardın. bu tür adamların oynadığı futbol dünya üzerinde kalmadı. sırf bu kafa ve mantalite de durduğunuz için avrupa ilk turda elenip geliyorsunuz. avrupa maçına çıktığın zaman bunlara pasta attırmazlar çalımda. Alex i görüyoruz. ligde kral avrupada 0. diğer futbolcuların kalitesiz iseymiş. kim kalitesiz olan. mill takımın defansı toraman zan üzülmez üçlüsümü. yoksa türkiyenin en iyi ön liberoları koray fahri ve artık yeni serdarımı. ibrahim akınımı.bobosumu kazma soruyorum sana . ibrahim akını bu gün türkiyede gözün kapalı 7-8 milyona satarsın. Yada delgadomu. delgadoyu siz seneye seyredin. forvet arkasında ne işler yapacak. rico kadroya bile giremeyecek bundan adım gibi eminim.
belki bana baki -tandoğan ali güneş sedef diyebilirsin. onlarda zaten kırk yılda bir oynuyorlar. baki için yine kazma demem bence ikinci yarıda beşiktaşın en iyi oyuncusu. beşiktaş ruhunu onda gördüm sadece.
bugün ispanya-almanya-ingiltere-iskoçya-yunanistan-bulgaristan-italya bunların hangisinde izledeğin takımlarda ricardinho tipi oyuncu var acaba. bir örnek versene.
bugün barcelonada ronaldinho pres yapıyor savaşıyor hücuma kalkıyor yapmak zorunda çünkü . çağın futbolu onu gerektiriyor. yapmazsan bitersin. ferin kadrosuna koysan ne yaparmış o çok överek bahsettiğin fenerin halini görüyoruz. al tuncayı (bu isme dikkat) appiahı sıradan bir takımdan daha kötü olur.
bu yazdıklarıma seneye istemesenizde katılacaksınız. gerçekleri göreceksiniz.