![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #26 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş sende bende hepimiz bütün beşiktaş taraftarları olarak gerçekten çok üzgünüz.başta yönetimimiz olmak üzere futbolculara kadar uzanan bir inançsızlığın üzerimizde yarattığı üzüntüyü en kısa zamanda atlatmalıyız.bugün uefa nın sitesinde bile beşiktaş taraftarına övgüler yağdırılrken bizim çıkıpta sahayı yakmamız ya da rakip taraftarı taciz edip olaylar çıkarmamız çok ama çok yalnış olacaktır.elbetteki bende bursasporlulardan,ankaragüçlülerden,fenerbahçelile rden ençokta galatasary taraftarından nefret ediyorum.ama bu demek değil ki çıkalım onlara saldıralım.bıçaklamaktan bahsetmişsinyorumlarından birinde.ben inanmıyorum senin çıkıpta bir maçta eline bıçak alıp bir ankaragüçlüyü bıçaklayacak kadar gaddar olduğunu.belki sinirlisin ama sözlerinin çoğu yalnış.80 li yıllarda 90 lı yıllarda gs nin aldığı şampiyonlukların hepsi şaibeliydi.fenerbahçenin 2004 teki şampiyonluğu ise evlere çenlik bir durumdu.bunlara en büyük tepkiyi yönetimin vermesi gerekir.samiyen yanıyosa yanıyo.Allah daha beter etsin onları.ama biz kendimize bakalım.seneye bende inşallah istanbula maçların çoğuna gelcem ancak adam bıçaklamaya değil takımı desteklemeye.futbol holiganizmdir demişsiniz bazı arkadaşlar.çok meraklıysanız holiganizme size şunu soruyorum.sizin ailenizden bir bayanın maça gittiğini ve orada yaralndığını düşünün.ne hissedersiniz?beşiktaşlı duruşu adı altında uyutulmak benide rahatszı ediyor ancak buduruşla sert duruşun ortasını ayarlamak lazım.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |