![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
YÖNETİME REST!.. 03 Ağustos 2007 19:19 Beşiktaş’ın başarılı forvet oyuncusu Bobo’nun manejeri istanbul’da. Fransa’nın güçlü ekiplerinden Saint-Etienne teklifini yönetime sunan Brezilya’lı futbolcunun manajeri yönetimin istediği ücreti duyunca şok oldu. Saint-Etienne kulübü Bobo için 7 milyon euro bonservis teklifinde bulunurken yöneticilerden Celal Kolot bu futbolcunun fiyatının 15 milyon euro olduğunu söyledi. Manajer’in bu fiyatı duyduktan sonra “Fiyat yüksek değiL mi ?” sorusuna yönetim” Hayır Bobo’nun fiyatı budur” karşılığını aldı. Öte yandan Brezilya’lı futbolcunun halen devam eden sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi de Bobo’nun restiyle karşılaştı. Genç yıldız, ” Bana senede 600 bin euro veriyorsunuz ancak bonservisimin 15 milyon euro olduğunu söylüyorsunuz. Benim aldığım parayla sizin istediğiniz rakam arasında uçurum var.. Bende bunu gözden geçirmenizi istiyorum” dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER TUNÇ ELİBOL | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |