![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Ertugrul dan vazgecilecek ve bence de dogru olan bu. Ama ortada yanlis olan bisey var o da Ertugrul un aciklama yapmasi.Bence aciklamayi yapmasi gereken kisi tamamen bütün sartlarda anlasildiktan sonra Baskan olmaliydi. Aklima, "Sakin Ertugrul da Riza nin yaptigi hataya düsüp sürekli konusma yolunu secmesin" geliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | neler oluyor nalamıyorum.1 ay sonra sezon açılacak.temmuz ayında şampiyonları ligi önleme maçı var.ama hala hoca belli değil.bakalım bunun sonu nasıl bitecek.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetmm yıne orası burası oynyı ne olucak allahından bulsunlar.......maalisef böyle kişiliksiz ınsanlara kalmış beşikteşımız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim Teknik direktörü açıklamadılar ve bir taraftanda oyuncu transferi yapıyorlar gelen hoca bakalım alınan oyuncuları kabul edecekmi dimi neye göre transfer yapıyorlarki | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |