![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar kayseri nin avrupa da nası oynadığını ve ertuğrul un yabancı tranferinde ne kadar başarılı olduğunu görmediniz mi, bence alınabilecek en güzel risk samet aybaba nın gelmesinden çok daha iyi oldu... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeş çok haklsn ama bakyrm daha ılk günden bazı arkadaşlar maşallah çok ıyı eleştrysnz ama daha leb demedn leblebı dıyorus bı durunda Ertuğrul Hocann oynattğı futbolu görelim de sonra hep beraber karar verelm ama diploması ve çok tecrübelı olan tıgana dan daha ıyı top oynatıcağndan emınım..Şunu da söylym bakalm yönetm onun ostedğı oyuncularmı alıcak yoksa kendı mı oyuncu alıcak orası çok önemlı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neresi risk ya!!!! İnadına Tigana diyenler, Yılda 6.000.000 dolar isteyen Luce vampirini isteyenler, Türkiyeye tatilde bile gelmemiş t.d. leri isteyenler!!!! Neresi Risk!!! Artısı ne, Eksisi ne. Çalıştırdığı takımlarda oynattığı futbola bakın. O çok istediğiniz Lucescunun 2 yıldır maçlarını seyrediyorum . Bu yıl Shaktar şampiyon olamadıysa Sırf bu adam yüzünden. Söylemler aynı. Ben bu filmi daha öncede seyrettim. Gelecek diye davulunu çaldığınız adamın hali. Adam gibi adam-Ertuğrul Sağlam
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Gelelim ertuğrul hocanın artılarına Ertuğrul hoca rıza,samet ve diğer anadolu kulüplerinin hocası gibi değildir sebebine gelince anadoludaki antrenörlerin tek düşündüğü takımının küme düşmemesi için çabalamaktır. Fakat Ertuğrul hoca kayserideyken bile avrupa'yı düşünen takımını ofansif oynatan bir antrenör en büyük artılarından birisi bu. eksilerine gelince ilk başta yaşının genç oluşu bir handikap gibi görünsede kayseride yaptığı gibi oyuncularıyla yaşları arasında fazla fark olmaması onun iletişimi olarak kolaylık sağlayacaktır ancak şu unutulmamalıdır ki manejer bu konuda çok önemlidir. Kayserinin başarısında ertuğrulun payı olduğu kadar süleyman hurmanında çok büyük başarıları vardır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Del Bosque : Elinde dünyanın en iyi kadrosu vardı. Başarı O'nun değil, futbolcularındı. Herkes iyi malzemeyle güzel işler yapar. Tigana : Öyle başarılı bir hoca değil, ama çok iyi bir futbolcuydu. Aşşağılık kompleksi olan, dediğim dedik huyu yüzünden her gittiği takımdan kovuldu. Lucescu : Zor zamanda hiçbir zaman hatayı kendisinde aramadı. 100. yılda oynanan futbolda, inanmış futbolcuların başarısıdır. Asla Lucescu'nun değil. Bahane üretmeyelim. Ertuğrul'un başarısı için destek verelim. O bizim evladımız. Farkında olmadan Eziklere ve Cincon lara fırsat veriyoruz. L Ü T F E N.......!
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tigana hiç bi takımdan kovulmadı her takımdan saygıyla karşılıklı anlaşılarak ayrıldı... Lucescu konusunda da haksız davranmayalım günümüz futbolunun defans anlayışını en iyi uygulayan hocalardan biri. Ertuğrul u sonuna kadar destekliyorum ama diğer hocalara haksız yere laf sallamamak lazım herkes görevini ypamaya çalıştı gidene yolun açık olsun demek düşer bize. Şu an için tek görevimiz Ertuğrul a destek vermek bunu sadece ona destek vererek yapmalıyız eski hocaları kötüleyerek deil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baş örtüsü maş örtüsü diye ortalığa laf atanlara SAĞLAM bi cevap vermek lazım..medeniyet açıklıksa hayvanlar bizden daha medeni!!!!!! şimdi güvenip hocamıza destek olma zamanı..hepinize ben inanıyorum..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ewet sağlam bir detek lazım. inönüdeki ilk maçta Hepmiz Başörtülüyüz diyelim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | keşke maça gelebilsem gerçekten destek olmak isterdim,artık bende size tv başından destek olurum..ama güsel şeyler olucak galiba içimden bi ses öle diyo.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |