![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaşlar Çarşi değil ya..Duymadınızmı Sinan Engin'i beni aradılar abi bu pankartı biz açmadık dedi.Bu kendini Beşiktaş'lıyım diye geçinen Beşiktaş'lı işte..Basına malzeme veriyoruz asistler bizden goller basından...Zarar verir bize bunlar...Takım iyi futbol iyi çomak sokmalarına izin vermemek lazım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bizler aslında geçmişle gereğinden çok ugraşıyoruz.Tamam bazı şeyler unutulmamalı ama kin de duymamalıyız.Bizlerin kendi kendimize ugraşacağımıza önümüze bakmalıyız.En ufak bi kötü gidişde adamlara malzeme çıktı işte...Aslında bizim yapacağımız, böyle şeylere fazla prim vermememiz...
__________________ "Bakma güneşin doğduğuna her şey kördüğüm" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu olayı çarşının yaptığını zannetmiyorum.Sinan engin aleni aramış ve alende böyle birşeyden haberi olmadığını söylemiş.Muhalefetin işidir bu.Elbetteki herkes sinan engini imparator diye çağırmayacak ama enazından eleştirileride usturuplu yapmalıyız diye düşünüyorum.Daha ligin ilk maçında böyle bir pankart üzücü açıkçası.Ama bu olay en kısa zamanda düzeltilir.Çarşı yapmasada bu olayı herzamanki gibi çarşı düzeltir öbür maça. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
iyi giden besiktasi karistirmak istiyorlar bunlar parayla satin alinmistir ne geregi varki sinan engine pankart acmaya sinan engini imparotor yapan sizsiniz simdide tükürdügünüzü yaliyorsunuz siz besiktasli olamasiniz hic bir zamanda olmayacaksiniz sinan enginde inadiniza besiktasta basarili olur insallah
__________________ BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN Konu ECHTE BESIKTASLI tarafından (12-08-2007 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | güzel bir adım atmışken yine takımımızı karıştırmak istiyolarrrrrr bırakın herkes işini yapsınn tarftar da tepkisini tabiki koyar ama yönetim getirdi sinan engini şimdi birlik zamanı başarısız olursa o zamn gösteririz tepkimizi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
inşallah sinan engin onların inadına daha da iyi olacakkkk | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |