![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya saçma sapan haberler bunlar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. Konu KaRTaLMaNYa tarafından (03-06-2007 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Fatih terim Kendi kuluplerinde yedek oturan veya kadroya girmeyen oyunculari kadroya aliyor ve bakin ben bu haldeki oyuncularla bile kazaniyorum demek istiyordu ama Her zaman Papaz pilav yemezmis sayin terim onun icin sucu oyunculardan once kendinde ara ondan sonra onlara hesap sor eger Bosnayida yenemiyorsan o zaman oturup dusun acaba nerde hata yaptik diye sucu baskasinda veya baskalarinda arama | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yunanistanı yendik diye kendimizi brezilya sanıyoz yunanistan türkiyede bizi yensinde görün
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |