![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | servet gibi bi kazmayı oynatırsan öyle olur tabii ...toraman gibi bi adamı klübeye mahkum ediosun ve yerine sheva'nın mal ettiği bi adamı koyuyosun sonuç ne olabilirdi ?? tabiki servet'i yine mal ettiler ... terim adam kayırmayı bıraksın artık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nedir bu bjk düşmanlığı bin kat daha ii oyuncularımz war bizim... serwet nedir ya kazuletin ta kendisi...toraman gibi adam yedek kalırmı... maçdan önce ego larına yenildi sinyor...anlamışdır şimdi fosilllerle oynamamayı...2. gol serwet,3.gol rüştü hediye etti...maç yapmamış kaleciyi kaleye almış... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fatih terim gs hastası gs de kim varsa cağrıyoo
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Servet kadar kötük bi oyuncu görmedim, bizim Baki oynasa daha iyi oynardi. Rezil olmazdik hic olmassa. Bazilari Baki Milli takima cagirilmayi bekliyorum derken gülüyordu. Yani sizce Baki Servet'en daha kötü oynayabilirmiydi? Ibrahim T. oynasaydi böyle olmazdi bu kesin. Ama benim anlamadigim bu adam nasil olurda Rüstüyü böyle önemli bir macta kaleye koyar? Hakan'i 90 dakika oynatir. Yok onlari kazanmaya calisiyormus.. delimi ne? Onlari kazanmak Milli Takim antrenörün görevimi? Onlarda artik anlamali ve genclerin önünü acmali. Anlayan anladi ![]()
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Boşverin arkadaşlar futbolcularımız sakatlanmaz en azından ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |