![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu fatih terimin kaçıncı hatası sayamadım ben ya!gereken herseyi söylemişsiniz zaten.bi de maçdan sonra ''çocuklar aslanlar gbi oynadı nasıl kaybettik anlamadım'' demiş.adamın kendinden de haberi yok nasıl iş bu ya | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sucun tamamini rustude aramamak lazim uzun suredir oynamayan bir adami ilk 11 de helede kritik bir macta sahaya surup rustuyu bitirip milli takima puan kaybettiren macera adami terimde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | halaa bunu oynatıyoo doğru sölemek gerekirse suanda türkiyenin en formda kalecisi serdar
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rüştü kalede olmasa ve gökhanın yanında toraman oynasaydı bu goller yenmezdi. yenilen 3. gol tamamen rüştünün eseri 2. golde de servetin kafayla yaptığı asist kalemizde gol oldu. bu tarz boş atıp dolu tutma olayı terime has bir ego. eğer kazansaydık helal olsun çok radikal bir kararla rüştüyü hakanı serveti oynatarak galibiyeti aldı diyeceklerdi ama papaz her zaman pilav yemiyor sinyor
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Rüştüde Bıraksın Artık Milli Takımı Adam Oynattıkca Ben Olsam Bende Bırakmam Gerci Ama Herkes Kendini Düşünüyor Bırakayım Genclerin Önünü Acayım Nereye Kadar Ben Oynayacam Diyen Yok.. Zidane'yi Örnek Alsınlar Bu Konuda 40 Yaşında Bile Olsa Zidane Kalitesini Konuşturur Adam Ne Yaptı Bıraktı Milli Takımı Bir Zidane Kadar Olamıyorlar... Bir Zidane'nin Ülkesini Sevdiği Düşündüğü Kadar Düşünemiyorlar Hakanlar Rüştüler !
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |