![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1-2 Maç Diye Sınırlandırmıyorum Burak'ı Ama Oyun Stili Belli Onun Boş Alan'da Buraktan İyisi Yok Bizde ve Buraktan Hızlısı.. Burak Biraz Kendini Geliştirme Kalabalık Savunma Arasında'da İş Yapar Ama Oda Kendine Kalmış Hic Bişi Yapamasa Kontra Atak Oynadıgımız Zaman Çok Etkili Olacak Diyorum Burağı Bekleyelim Görelim..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 1-)perşembenin gelişi çarşambadan bellidir arkadaşlar bu oyuncular kadro şişkinliğinden başka bi işe yaramazlar.. 2-) yetenekli olabilirler ama asla beşiktaşın aradıı oyuncu deiller (misal serdarlar gibi) 3-) bugün göndersek anadolunun takımları alırlar ve oradada kaybolurlar.. ve sonuncusu da bu oyuncuları gördükce gökhan gülece acıyorum bu iki youncuya verilen şans ona niye verilmedi die..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Akına şans tanınmasından yanaydım.İyi bir futbolcu olduğunu düşünüyordum.Ama artık ona verilen şanslar bitmeli adama şans verdikçe kastenmi yapıyor anlamadım gitti dahda kötüleşiyor.Böyle değildi bu adam.Aklını falan karıştırmışlar.Kendisi etti kendi buldu diyebilirim.Solda artık tello ve aydın karabulut oynamalı.Burak ise daha yeni.Akından çok farklı o.Sonuçta daha geçen sene 2.ligten gelen bir futbolcuydu.İlk haftalarda iyiydi ama tigana saolsun hem aldırdı hem de bitirdi adamı.Ona şans verecektir sağlam.O da akın gibi yapmaz şansları iyi kullanır inş.Ama kullansada yedek beklemek zorunda.Serdar ve delgadonun formları böyle giderse tabii. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |