![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bize yarayan futbolcu olsunda ayağa kalkmak istemiyoz
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek Demirören ![]() ![]() Demirören ![]() ![]() Demirören ![]() ![]() Demirören ![]() ![]() Demirören ![]() ![]()
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! Konu Al Percino tarafından (16-06-2007 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | süper yorum, aynen katılıyorum, pascal gibi şovmener değil, takım içinde görevler alabilecek adamlar istiyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=Al Percino;346288]Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek iyi hoş demişsin de zan'a bişey demeyelim genede başımıza ne geldiyse bakiden geldim yani gökhana laf etmek bence saçma kalıyo biraz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |