![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sız alpayı alırken tümeri alırken sergeni,oktayı alırken noluyodu uslu ol usluu!!!
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya dikkate alınacak bir adam değil.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | böyle gereksiz adamların gereksiz lakırtılarının forumumuzda ne işi var anlayamadım, konuşmaya bile değmez, sözü kendi içinde çelişiyor, ayrıca ne diyecekti, aklı sıra espriyle çok üzülmediklerini ispatlamaya çalışıyor ama nafile, onların yerinde olsam dağıttıkları mevkileri nasıl toparlayacağımı düşünürüm, daum döneminin sağü tarafında vazgeçilmezleri serkan ve m.yozgatlı, sol tarafta ise ümitle tuncay(bana göre türkiye'deki en iyi oyuncu) artık yok, türkiyeden takviye zor görünüyor, yabancı sınırlamasının kalkmasına muhtaçlar, bu gerçekleşse bile inanılmaz paralar harcayacakları da bir gerçek... sözün kısası gereksiz lakırtılara hiç gerek yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | vallaha arkadaşlar bu adamı günahım kadar sevmem ama sanırım bu sefer haklı. sanki nifpet yapar gibi aldık iyide oldu transferler ama haklılık paylarıda var bence
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla ben bundan herkesin bir gün beşiktaşlı olduğunu çıkardım.Bu nasıl böle birşey çıkardı anlamadım.13 yıllık fb li deninen adam bile geldi beşiktaşa.Bumu herkesin birgün fb li olacağın kanıtı. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |