![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ALLAH akıl fikir versin bizim yönetimee.. ne olacak toplama takımı oldu beşiktaşşş ben burda ağlıyorum yaaa kahrımdannnn... YAZIKLAR OLSUNNN YÖNETİMM SANA İNANMIŞTIK DEMİRÖREN NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Arkadaşlar naapıyosunuz yaa neyi destekliyorsunuz? Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bu sene bittik, çöp oldu. 30 yıllık beşiktaşlıyım.Her sene kombine alıyorum. En beşiktaşlıyım diyene kafa tutarım. Hayatımda rezil olduğum 2 an var 1) Valerenga maçını tribünde izlerken, 2) Rüştü Beşiktaşa geldi denildiğinde. Beğenilmeyen Salak Runje geçen sene en az gol yiyen adam, 2 kere yılın kalecisi seçilmiş adam, kovdun, Martinezi al kimseyi alamıyosan. Düne kadar kombine almayı hevesle isterken artık vazgeçtim. Kimi seyretmeye gideceğim, Fenerin artıklarını mı? Yaa valla yapalım bişeyler. Benim gibi düşünen Süleyman Seba ya saygı duyan ve onun Beşiktaşını özleyen birsürü Gerçek Beşiktaşlı var. Bu kendini yönetmekten aciz salak herifin icraatlerine ne kadar sabredilecek? Bi protesto, kampanya başlatalım, kahroluyorum valla. Ergin Atamanı ne kadar doğru bulup takdir ediyorsam, bunları da o kadar salakça buluyorum. Saygılarımla.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kadroda bulunanlara bak. Ezikler bizimle artık böyle kafa buluyorlar
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aslında iyi bile oldu. Yozgatlı hırslı çocuk. Bizimde Sağ kanata ihtiyacımız var. Hayırlısı. Ama Rüştü konusunda pek emin değilim
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar yapmayın . aaaetmeyin biraz mantıklı olun.. Ben genel olarak böle transferlere karşıyım.. Ama ... Bence bunlar iyi oldu. Özellikle Rüştü... Adam gibi adm bir defa, efendi.. ama bunun için doğru transfer değil. iyi transfer çünkü, Dünyanın en iyi kalecilerinden (Son zamanlarda formsuz olsada) iyi transfer çünkü , Yabancı kontenjanımızı doldurmuyo, iyi transfer çünkü ezik febe liler, mecburen kaleci alacak ve yabancı kontenjanları dolacak,(planları bozuldu) İyi transfer çünkü adamların canı acıdı... (tümer dangalağından sonra ihtiya.ç vardı) M. Yozgatlı da.. iyi bi sağ kanat, en azından Burakla değişmeli oynarlar, yaşı da genç, Hem ne olmuş ki adam Febe de 3,5 yıl oynamış, bizde 4 yıl oynar olur kartal... Mantıksız düşünmeyin, işimize yarar bunlar.. Ki biz değilmiyiz dandik ali güneşi bile alıp oynatan, bunlar onların yanında süper.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |