Alıntı:
Adelaar´isimli üyeden Alıntı
Rüştü Reçber dengeleri sarstı Süleyman Seba’dan sonra başkanlık koltuğunu devralan Serdar Bilgili yönetimi, ilk dönemin ardından kemerleri sıkma yoluna gitmişti. 19.06.2007
Hüsnü Güreli’nin önderliğinde getirilen sisteme göre, tüm oyuncular alacaklarının yüzde 50’sini garanti, geri kalanını da maç başı olarak alıyordu. Ancak yaşanan ekonomik kriz sonrasında garanti ödemeler yüzde 30’a düşürülmüştü. Bu uygulama son dönemde de eksiksiz uygulanırken, sadece Rüştü Reçber’in 1.5 milyon Euro garanti paraya oynaması dengeleri bozdu. Yeni sezon öncesinde diğer futbolcular Rüştü’yü örnek gösterip, ücretlerinin garantiye bağlanmasını isteyebilir. Son 4 senede Fener’den 8 oyuncu!
Yıldırım Demirören dönemindeki Beşiktaş’ın transferdeki hedefi hep Fenerbahçe oldu. Sarı-Lacivertli kulübün altyapısından yetişen Murat şahin ile Fahri Tatan’ı renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, bir dönem Fenerbahçe formasını giymiş olan Mustafa Doğan ve Tayfun Korkut’u da transfer etti. Demirören, Ali Güneş, Mert Nobre, Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı’yı Beşiktaş’a getirip, Fenerbahçe’den kopardığı oyuncu sayısını 8’e
fanatik |
Sizleri tebrik ediyorum, Beşiktaş'ın böyle tarftarı varken düşmana gerek yok. Adamlar gelmeden eleştirmeye, onun hakkında haber yapmaya başladınız. Fanatik, Fotomaç dediğiniz gazeteler fener şampiyon olsun diye yapmadıklarını bırakmazlar, takımların zayıflıklarından beslenen asalaklardır o yüzden takımlar zayıf olsun, durmadan kendilerine konu çıksın diye çabalarlar. Şu lanet gazetelerin haberlerini bırakın artık. Devir destek olma devri. Para ile satın alınan yazarların yazdıkları yazılar ile yorumlar sadece bize zarar veriyor. FArkında değilmisiniz. Rüştü transferi feneri öylesine karıştırdı ama bir takım kişiler den dolayı biz bunları tartışıyoruz. Yöneticileri bile saçmalamaya başladı.Rica ediyorum bir süre gazetelerde ne olduğu belli olan yazarların yazılarını buraya taşımayalım. Teknik direktör memnun, oyuncular memnun, biz hala oyuncuları tartışıyoruz. Yapıcı olalım, yıkıcı değil.