Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
....
Anlamadığınız nokta şu; şu anda Rüştü Beşiktaş'ın resmi oyuncusu ve o şanlı formayı terletecek. Şu andan itibaren Rüştü Beşiktaş'ı temsil ediyor. Ben inanıyorum ki Rüştü Beşiktaş için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Kimse Rüştünün karakterine laf etmiyor, sorun Rüştünün yaşı ve fb de oynamış olması. |
Beşiktaş formasını giyen herkezin arkasında bu şekilde durabilseydiniz,bir yığın oyuncunun kaçmasına neden olmazdınızı.
Runje nin arkasın da neden durmadınız.
O Beşiktaş forması giymiyormuydu. Run yee... runyeee diye rakip takımların maskarası haline getirdiniz adamı.
Rüştü için ayrıcalık yapmanızın sebebi nedir.
yönetim ne yaparsa en doğrusunu mu yapıyor , her aldığı oyuncu kutsal mı sizce ..
Alıntı:
....
Rüştü'nün transferini iki farklı şekilde yorumlayabilirsiniz
1- Rüştü deneyimli bir kaleci, deneyimi ile bize artı sağlayacaktır (Yedek kaleci Hakan bize lig için yeterli olabilir), |
belli birinci kaleciyken fenerin 3.kalecesi durumuna kadar düşen müthiş yetenek,Son milli maçta salakca gol yiyen kahraman,
4-3 lük tarihi maçta 4 kez gelen topun dördünüde içeri alan yetenek.
Alıntı:
....
Sonuç olarak; Ertuğrul Sağlam memnun iken, sizin eleştirmenizin nedeni nedir ki? , |
Ertuğrul piyangodan Beşiktaşın TD si oldu.Transferler sanki onamı danışarak alınıyor sanki.Demirörenle ters gitmemek için mecburen her ne verilirse eline kabul edecek başka alternatifi yok zaten.
İnşallah tüm olumsuzluklara Rağmen Ertuğrulun başarılı olacağına da inanıyorum.
Alıntı:
....
Eğer R. Carlos Beşiktaş la anlaşsa idi gazete3ler 34 yaşındaki adama yılda 4milyon verilirmi diyeceklerdi, bizde burada onu tartışıyo olacaktık, fener alınca bu gündeme bile gelmedi. r. carlos un madrid de Beckham la düzenlediği seks partileri >Victoria ile Beckham ı boşanma noktasına getirmişti. 2-3 senedir bu konular magazin basınlarında yer alırken, ne oldu da şimdi unutuldu. Bu konu bile gündeme gelmez iken biz Rüştüyü eleştiriyoruz. . |
Fenerin veya Gs nin kimi aldığı ve aldıkları oyuncuların özel yaşamıda beni ilgilendirmiyor.Ne haltı varsa görüsn bana ne.
Beşiktaşa oyuncu diye alınanlar beni ilgilendirir veya eleştiririm.[/quote]
Alıntı:
....
Beşiktaş bugün Messi yi bedavaya getirse bile eleştirileceğiz, bir çoğunuz da bu eleştirilere inanacaksınız. |
Messi yi getirebilecek yönetim veya güçmü var ki Beşiktaşta. olmayacak bir örneği sunuyorsun Varsayımlarla hareket edip örnekleme yapıyorsun.
Alıntı:
....
Satranç bilenler için söylüyorum; piyon olmayı bırakın artık. |
Sen satrancın hangi taşısın.
Fil misin ...vezirmisin
bizi yazdıklarınla yiyip bitirdin de .

Hadi kendine iyi bak kardeşim.
biz bize atıp tutuyoruz burada ..
Bakalım sene içinde neler olacak bekleyip göreceğiz birlikte