![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bobo işte bundan dolayı gol kralı olamaz.Adam 5 maç oynuyor golleri sıralıyor sonra bi sakatlanıyor 3-4 maç yok.Allahtan higuaini aldıkta bobosuz oynayabiliriz artık.Ama o maç bu maçmı bilmem.Ama bobonun zürich maçına saklanması daha iyi.O maçta gol atsında yeter.Bu maçın zor geçeceğini tahmin ediyordum şimdi dahada zorlaştı maç. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inş ertuğrul hoca sırf yabancı diye diattayla higuaini ilk 11in oyuncusu yapmaz...yönetim ertuğrul hocaya diatta neden oynamıyor diye soruyormuş belli değil mi bu adam iyi oyuncu değil..görende helguerayı aldılar ertuğrul hoca oynatmıyor sanacak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bobo Nobre' nin yokluğunda gayet iyi şeyler yaptı ve onu aratmadı. Nobre' de o yokken yapsın artık bişeyler hocaya hareket çekmekle gol olmuyor maalesef, bakalım yarın napar...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ewet bencede diatta nın bu maç oynaması gerekir adam nedir ne deyildir daha bilmiyoz
__________________ ''Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |