![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Boş konuşuyorsun. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben tam tersini düşünüyorum kaptanları bile kaçıyor. oyüzden herkez fenerli olmuyor fenerli olanlar kaçıyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Naptın yaa vurdun kırdın parçaladın beşiktaşı valla.Bukadarda abartmayın.Hale kendini bilmez bir adamın söylediğine takıyosun kafayı anlamadım gitti.Biz BEŞİKTAŞ taraftarıyız yaa.Herşekilde destek olmalıyız.Artık olan oldu desteklemekten başka çaremiz yok.Artık bukadar abartılı laflarda olmasın yaa.Kmp dönemi başlıcak yakında.Rüştüyü,mehmet yozgatlıyı yuhalamayamı gideceğiniz hazırlık maçlarına.Koskoca figo gibi adam barcelona yı bırakıp gitti can düşmanı reale.Ozaman realiler figoya dışladımı merak ediyorum.Adeta kucak açtılar figoya.Figo beklemesede... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Yozgatlı ve Rüştü transferleri yönetimin transferde çıkmaza girdiği bir dönemde yapıldı. Bunun tek bir amacı vardı transfer yapılamadığı için oluşan kötü havayı otadan kaldırmak. Yoksa Ertuğrul'un gidip 34 yaşındaki Rüştü'yü istediğini sanmıyorum. Zaten transferleri yine başkan yapıyor. Ertuğrul'un isteklerinin pek kaale alındığını sanmıyorum.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya ne oluyorsunuz Takim bizim takim Takimdan fenere oyuncu gider kizilir gelir kizilir ne yani 5 milyon euro verilsede topuzmu alinsaydi yozgatli ondan daha ucuza mal olmustur klube onemli olan oyuncunun takima ne katacagidir onlari tartisin yarin birgun rustu penalti kurtardiginda yada yozgatli gol attiginda sevinmeyecekmisiniz Takim bizim takim Simdi destek zamani takima | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takım değişikliklerini normal bulduğu söyleyerek şunu da belirtiyorum nobre , m.doğan, fahri ve murat şahin i fenerden almadık zaten ali güneş le mustafa doğan da gitti yani şu an takımda fenerden aldığımız sadece rüştü ve m.yozgatlı var. Ayrıca Nobre de fenere gol atıp hareketini yaparak zaten gerçek bjklı olmuş ve fenerlilere en güzel cevabı vermiştir. Fenerbahçe de bizden gsden , tsden bi dolu adam aldı. Bunlar boş laflar. Futbolcunun takımda ne yapacağı önemli emin olun Rüştü ve M.Yozgatlı Fenerdekinden çok daha azimle ve hırsla oynayacaklardır BJK da... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |