Şimdi arkadaşlar Beşiktaşımız daha öncelerden yaptığı transferlerle çok renkli isimleri hep kadrosuna kattı. Benim aklımın erdiği yaşta Ferdinand vardı. Sonrasında alınan diğer yabancılara baktığımzda hem oynadıkları futbol hemde fantastik yönleriyle ses getiren ve tribünlerin sevgilisi olan futbolculardı; Madida, Walsh, Mrkela, Letchkow, Amokachi, Iankow, Guinti, Münch, Kuntz, Zago, Ronaldo, Pancu, NOUMA.. Ha kimi çok iyi işler yaptı iyi örnek oldu, kimi ise şow yaptı ama sonuçta bi şekilde taraftarı tribünlere çektiler. Takıma ve taraftara heyecan verdiler. Taraftar haklı olarak bu özelliklere sahip en azından bir tane oyuncuyu takımımızda görmek istiyor. Bu işin ayrı bi yönü. Kimse bu tarz bi futbolcuya hayır demez asla. Yeni sezona gelince açıkçası şimdilik bişey demek erken. Rakiplerin yaptıkları transferler elbette "biz neden alamıyoruz" homurdanmalarını arttırıyor. O yüzden yönetim ne yapıp edip iyi bir oyuncu almalı bence. Takım ne oynar bilimyorum. Ancak unutmayalım oyunu futbolcular oynar. Eğer futbolcu bir maçta 3 net pozisyon yakalayıp dışarı atıyorsa teknik direktör ne yapsın (sakarya maçı - Burak). Ruh olmalı arkadaşlar kim gelirse gelsin kim oynarsa oynasın. Ruh olmalı. Eğer o ruhu kendini gösterirse ilk maçlarda o zaman derim bu şampiyonluk yarışında varız biz ve şampuyonuz. Ancak o ruh kendini göstermezse Ronaldinho bile gelse beş para etmez...... |