![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim seviyesizliğim sana kalmamış bunun yorumunu sen yapamassın ve ben doğru soyluyorum bu bir gerçek bunun lüksüde bana kalmış gayet tabi benim babam bu takıma 8 sene yöneticilk yaptı sen kimsin ona ödenen paralar senden benden çıkıyor bir laf söylerken önce üç kere düşün şu ana kadar bu maçın dışında ne yaptı hak ediyomu bu paraları ne pas atabiliyo nede koşuyo kimse kendini kandırmasın eğer o golleri atmamış olsaydı kimse ondan bahsetmiyecekti nede olsa iki maç sonra sakatlanır sadece sempatik diye bi futbolcu goklere çıkartılmaz eşşek değil eşşolueşşek kimse kızmasın iki maç sonra yerden yere vurmaya başlarsınız hayret bişeyy
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
biz oyuncumuzun hep arkasında duran bi görüntü sergilemedik mi ? hele zurich maçını kurtaran bi adama eşşek diyen bi insanın aklından şüphe duyarım ben.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | O kutsal forma altındaki kimse eşek sıfatını haketmez!!! Beşiktaş' a bir saygısızlık ettiğin laf vede ayrıca babanın 8 yıllık yöneticilik yapması senin futbolcularımıza eşek deme lüksünü sağlamaz.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bir sene de 3 trilyon para aldı peki hak ettiğine gerçekten yürekten inanıyormusunuz bir serdar kurtuluş 800.000 ytl aldı peki serdar kurtuluşun bu parayı hak ettiğine inanıyomusunuz sırf delgadonun transferini bitirdi diye menecerine 300.000 $ ödendi peki bu adam ne yaptı saç baş yoldurdu eğer futbol mantaliteniz iki çalımla bitiyosa onun için bir şey soyliyemicem benim futbol mantalitem 1-takım başarısı 2-futbolcu performansı 3-skor 4-disiplin birde arkadaşlar bana neden laf atıyolar anlamadım burada kimsenin şahsına bişey yazmadım akıllı olunsun uyarıyorum benim kimseyle sorunum yok ama sorunları çözmeyi severim
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
klavye erkekligi yapma renktaş dedik sustuk ama işi tehdit boyutuna getirme görüşmek istersende eyw heryerede varız | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BASbaya benım oyuncumu sovuosun bide zorunuza gittiyse diyosun bırak allah icin ya ne dedigini bilmiosun sen burası geyik yeri degil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |