![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar hic olmassa yönetimden birilerinin Email adreslerini bulalim!!! Mesela, Gülnaz Arsel Mesela, alt yapiyla ilgile´len Yemen Eksioglu veya Mehmet Eksi.... Duyarsiz kalmayalim. Transfermarkt.de adli site tüm dünyaca takip ediliyor, hatta Türkiyede oradan aldiklari bilgilerle haber yapan yazarlar bile var.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ozcan yemen eksioglu vatanda yaziyor ordan onun e-maline bir e-mail at istersen o bu konularla ilgileniyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dün aksamda ona yazmistim ama olmuyor; The Postfix program <yeksioglu@gazetevatan.com>: host mail2.gazetevatan.com[193.164.9.17] said: 554 <yeksioglu@gazetevatan.com>: Recipient address rejected: User unknown (in reply to RCPT TO command)
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Su Linke bakip bana bu oyuncularin ne zaman nereye transfer olduklarini söyleyebilecek biri varsa cok sevinirim. Transfermarkt.de
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Vikipediden buldum birkaç resim ![]() ![]() bazılarıda beşiktaş resmi sitede var a takım kadrosunda BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir Konu bjkartal tarafından (28-06-2007 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |