![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2003 yılındakı gıbı yapmaya calısıyolar kımse kanmasın hem beşiktaşımızı hemde çarşıyı bölmeye calısıyorlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sanki denemediler mi nooldu hüsran bi daha cesaret edemezler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hem bu haberin kaynak'ı nerden ben tff.gov dan baktım da haberi göremedim ..? Kuruluş değiliz aşığız kapalıyız..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Çarşı kapanmaz.Tff kim oluyo?Çarşı ağlarsa kimse susturamaz.çarşı kaybolursa kimse bulamaz.Geçen sene f5 tribünlerindede oldu aynı olaylar.başkanları bile karıştı.kolpa basın onlardan bahsetmedi kapatılcak diye
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelişen olaylar kimsenin tasvip etmeyeceği türden di ancak bu olayları bahane edip herkesin kıskandığı gıpta ile baktığı Çarşı grubu üzerinde opyunlar oynanmaya başlandı kimseye alet olmayalım çarşı grubunu dağıtıp Beşiktaşı yıpratmaya bölmeye çalışıyorlar dikkat etmeliyiz oyunlara gelmemeliyiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tffnin böyle bir yetkisi yokki...hıııh çarşıyı kapatacaklarmıs ...gündem oluşturmak için yapılmıs bir haber...yönetim dün bedava bilet konusunda borsaya bilgi verdi...sponsorlar dısında kimseye bedava bilet vermedik diye...beşiktaş düşmanları tarafından yapılan asılsız sacma bir haber... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Çarşı Neyki Kapatıyorlar Çarşı Taraftar Topluluğu Birleşmemizi Kim Nasıl Önleyebilir ? Çarşı Kapalıda Yine Buluşur ![]() Federasyon'da Sanki Resmi Bir Kurum Kapatıyor Gibi Nası Kapatacak Allah Aşkına Böyle Saçma Birşey Olamaz..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saçmalık eğer bu yüzden kapatcaklarsa *** yle esenler hermaç bıçaklarla stadın içinde birbirine giriyorlar işte gerizeklaı bi de federasyonumuzu var aklınınz buna yetiyo ancak
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |