![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya evrak ve pc alındı diyor çarşı ne ki evrakları ve pc olacak. çarşı bi grup arkadaşım terör örgütümü. bu saçma sapan haberlere inanmayın lütfen. artık birlik olup bu saçmalıklara karşık vermeliyiz. medya azıttı esas.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Besebih Sana Göre Bana Göre Diye Çarşı'nın Lideri Değişmez Sevmeyebilirsin Ama Çarşı'nın Lideri ALen Markaryan'dır Bu Konununda Onunla Bi İlgisi Oldugunu Sanmıyorum Kişisel Bi Dava Bu..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
mükemmelsin cok onemli bi noktaya değindin hakkında cok sey duysak ta liderimiz alen abidir sadakat önemli lider o sonuçta değişmesi bölünmek demektir
__________________ yağmurlu bi günde görmüştüm seni... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | madem çarşının lideri neden beşiktaş uzerınden para kaznyolar ya nedennn abımız gitti canımız gittii bizim
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bızım bıldığıim 10 tane daha bılınmyn neler var tamam takvım yaptrdılr takvmn altı reklam takvımler dağıtıldı ama hepsi değil! peki kalanlar noldu!! neyse bunların yerı boyle değil... bıde bızım liderimiz yok abılerımiz var bız onalrın yonunde yuruycez ama şunu herkes nılsın alen sette olduğu surece eskı trbun olmaz herkes soğudu alenler tek başına gıtsın bakıyım samıyene kadıkoye bursaya ankaray gıdebılıyomu
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | carsıyı içten yıkmaya calısıyolar gecen sezonda baslamıstı bu kavga numaralı kapalıya laf atmıstı.basın bunlaraı cok buyuttu hatırlarsınıs. hersene bı polomık cıkarıyolar içsavas baslattılar .carsıyı carsıya dusman ettiler. basın bzizi cok iyi galyana getırıyo.istedıkleri oldu g.t lerine kına yakısnlar
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |