![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak görseydim, önce senden alıntı yapardım yaw, sen çok yaşa iyi mi ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bu konu hakkında yapılan hiç bi yorum bu kadar güzel olamaz... imza +1903 ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | salak herif..ayyy ne sinir oldum he pc basında..bi macta gol atabilecegi pası resmen tekmelemisti de macı kacırdıydık hic unutmam aptal..bi tarafnı kaldr da top oyna.hıh...dunyann en ii takımına transfer olsan ne yazar..hödük aynı hödük!!!!!! ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ailton un her transfer olduğu dönemde bu açıklamaları var yanlış hatırlamıyorsam bize geldiğinde de önceki takımına sallıyodu sürekli... ailton artık memleketine dönüp rodeo mu yapacak boğa mı yakalyacak ne yapacaksa yapsın da futbolu bıraksın bence futbol bu adamın beyin hücrelerine zarar veriyor artık... Konu dartheagle tarafından (11-07-2007 Saat 06:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |