![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya 2 yabancu hakkımız var nie bir stoper bir forvet almıyoruz ertuğrulda kafayı sıyırmış tecrübeli bir stoper sart şampiyonlar liginde baki aydın cemil lemi oynıcaz g.zana bişey olur sa ya ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | birader sen de mi başladın böyle sivri ucunun nereye gittiği belli olmayan mesajlar yazmaya, haberin doğruluğu ne ki kafayı sıyırmış falan diyorsun Ertuğrul gibi bi insana gerçi bence doğru olsa da dememek gerekiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | evet bende başladım kardeşim 104 yıllık kulubu bu yönetim rezil etti HELGUERA menajerine sölemiş bize gelmek istemiş ertuğrul reddetmiş açıklamaya bak celal kolot saçmalıgına sonra da cıkıp erturula atıyor topu bu ülkede bazı arkdaşlar beğenmesede HELGUERAYI kim istemez hani navarro can atıyordu nie boş mukaveleye imza attı sevillada ? dün santa cruzla ilgileniyoruz dedi şimdi yalanladı nie ? roberto carlos ayarında yıldız getircez dedi cisse geldi bu yönetim artık herşeyi batırdı onlardan bişey olmaz celal kolot ertuğrulun kuyusunu kaızıyor farkında değilmisiniz en ufak bişeyde ertuğrula cephe alacak yepesi istemedi helguerayı istemedi hep ona suç atıyor bir kişide açıklama yapmıyor ondan başka UYANIN ARTIK
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bak dostum herkes farkında olanların uyancak bir durum yok gerek yönetim olsun gerek ille de yıldız die yönetime saçma sapan işler yaptıran saplantılı taraftarlar olsun yanlış bir yola girildi. Şimdi de işin içinden nasıl çıkacağını kimse bilemiyor. Ben senin yönetimle ilgili söylediklerine veya o yazdığın oyuncuların kalitesini tartışmıyorum, BJK nın stopere de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ayrıca. Ama Ertuğrul gibi saygı duyulması gereken düzgün bir insana sırf mesleki tercihleri yüzünden( ki haber doğru mu değil mi bilmiyoruz) kafayı sıyırmış demek bence biraz yanlış gibi bilmiyorum yanılıyor muyum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertugrul hocaya guvenmekten baska yapacak hicbise yok ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |