![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hoca son 10 dakika iyiydik de gerçeketen önceki 80 dk nerdeydin?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bi cok arkadaş haklı 90 dkka gol atamayıp son dakika sayılmayan gole konusmamız yanlış ama maçı izleyen gormuştur hakem once golü verdi yan hakem dedi ben gordum diye saglamda dedi olmayan birşeyi nasıl gorecek yan hakem anlamıyorum resmen kasıt var bnc
__________________ NE BİR HEVES , NE BİR TUTKU...BEŞİKTAŞK ULAN!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar tamm doğru tespitler yapmışsınız ama bu kayıpları çok da fazla büyütmeye gerek yok ligde böyle bocalama dönemleri yaşanablir sonuçta çok tecrübeli bir takımımız yok zamanla bu tempolu maratona alışacaklardır ayrıca avrupanın dev takımları bile bu hafta puanlar dağıttı chelsea ve bayern evinde garanti denilen maçlarda beraberlik aldılar liverpool da 2 puan kaybetti bunlar normal ve olması gereken şeyler bazı şeyleri farketmemiz için kötü tecrübeler daha çok işe yarar ertuğrul hocamız bence hatalarını görüp düzeltecektir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu allah aşkına nedir bu hakemlerin beşiktaşa karşı cesaretleri.anelkanın elle attığı golü dört hakem görmedi(!)bizim maçta yan hakemin (nasıl gördüyse!)cesareti geldi.2004'den beri hala masaya yumruğumuzu vuramadık sayın demirören!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ne yumrugu ya birakin allahini severseniz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben söylemeyim şimdi neyi gördüğünü. bayanım ya, yakışık almaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |