![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | DELGADOO HADİ SEN EN GÜVENDİĞİM ADAMSIN GÖSTER KENDİNİ
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | RÜŞTÜ Güven verdi. Maçın başında defansın hatalarını kurtarışlarıyla önledi, kalite farkı hemen hissedildi. CİSSE Orta sahada kendini fazla yormadı. Garanti oynadı ve yerinde müdahaleleriyle dikkat çekti. DELGADO Sahanın yıldızıydı. İki golde imzası vardı. Bu yıl formayı kolay kolay bırakmayacağının sinyalini AYDIN İdmanlarda çok iyi görüntüsüne rağmen beklenmedik hatalar yaptı. Yer tutuşları çok iyi. BATUHAN Sahada kaldığı süre içinde yaşından büyük hareketler yaptı. Soğukkanlılığı dikkat çekiciydi. H. ARIKAN Rüştü'yle birlikte Beşiktaş'ın kalesinde sorun yaşatmayacağı izlenimini verdi, hatasız oynadı.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | skor güzel,inşallah böle farklı skorları 1. lig ekipleriyle oynarkende alabliriz
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende güveniyorum delgadoya. İlhan Mansızın biraz değişik versiyonu olarak görüyorumyaptığı hareketlerle olsun görüntüsüyle olsun. ama inşallah formunu yakalayacak çok iyi olacak. Ayrıca dün yapılan maçın video görüntüsü yokmu yaaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |