![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Taraftar soruyor Hakemler Beşiktaş'ın hakkını yiyor. Nerede Beşiktaşlı Cumhurbaşkanları? Nerede Beşiktaşlı Bakanlar? Nerede komutanlar? Yönetim yalnız bırakılmamalı Turgut ÇALKUT Ankara kazara yenebilirdi de, yenemediğin zaman yenilmeyeceksin. Ama adil golün iptal edilirse tepkikini de koyacaksın. Maç tekrar oynansın. Selçuk AVCI Hep mi Bu katliamı yapan iki hakem, hakemliği bırakana kadar Beşiktaş taraftarları olarak mücadelemiz devam edecektir. Gökhan KURTTEPE Kötü oynarken kazanan onca takım varken, bizim filelere giden topumuz neden sayılmasın. Lanet olsun. Tuncay SERTBAŞ
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bencede çok büyütüldü ben kesinlikle kasıt olduğunu düşünmüyorum şansız bir pozisyondu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşım kendince haklı olabilirsin ama peki bizim kayseri maçında kornerlerden etkili olduğumuz bile bile verilmeyen kornerler gereksiz yere yediğimiz sarı kartlar, verilmeyen fauller, taraftarın tvde sesinin kısılmasıü ve son olarak verilmeyen gol daha bismillah 5.haftadayıs peki bunlar tesadüf mü? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Tesadüf olmadığı kesin ama takım bu gibi pozisyonlara muhtaç kalmamalı. Dış etkenlere yenilmemek için skoru kendi belirlemeli...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar sizce cidden kasıtlımıydı yani hakem??
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence kesinlikle kasıtlıydı hakem..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |