![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa ben bu adamı önceden tanımıyodumki zaten.Nezaman BJK yöneticisi oldu,nezaman konuşmaya başladı ozaman tanıdım.Yani kendisini konuşmaları yüzünden sevmiyorum yoksa kişisel bir sorun yok yani.Bide başkanımız sonunda onu uyaracaktır.Bu böyle gitmez çünkü.Belkide uyarmıştır bile... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Biz sağduyulu olalım, hatası olan biri varsa eninde sorunda anlayacaktır. Beşiktaşımız, biz sağduyulu taraftarları ile ayakta duracaktır. Yoksa bir fenerbostanlı veya cinconlu mu gelip Beşiktaşımızı yaşatacak? Asla yapmaz hatta bir tekme de onlar vururlar... Biz birlik olalım ki karşımızda kimse duramasın... En büyük aşk Beşiktaş... | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa biz son 10 senede sadece 1 şampiyonluk görmüş takımın taraftarıyız.Buna rağmen yılmadan,sevinmek için sevmediğimiz için hala çılgınca destekliyoruz.Böyle taraftar dünyada kaç tane var.Zaten biz birlik olmasak bugünlere kadar ne halde olurdu BJK.BJK taraftarı hangi zamanda ne yapacağını çok iyi bilen taraftardır.Bunları şimdiki yöneticilerde biliyor.Birazda ona göre davransınlar.Tabiiki en büyük aşk BEŞİKTAŞ.Lafımız yok ona zaten... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |