![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya aslında kolot un bu dsiplin anlayışına ben de saygı duyuyorum bu anlamda bakarsak iyi bir yönetici ama arkadaşlar transfere göre değerlendirdikleri için şu an pek iyi bir izlenim bırakmamış durumda tabi, ama transfer dönemi de bitmedi henüz herkesi mahçup edebilir... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ı Kücük Düşürecek Acıklamalar Yapıyor Bu Adam.. Ayrıca Futbol Şubesinden Sorumlu Transfer Fln Yapmadı Daha.. Başarılı Transfer Olarak Cisse var Onunda Bonservisini 4 Milyon Euro'dan 2 Milyon Euro'ya Düşüren Mario Berk'ti. M.Yozgatlı, Tello, Rüştü Zaten Bonservisleri Yoktu Stoperide Halen Alamadı.. ![]() Celal Kolot Az Laf Cok İcraat Anlayışına Uymuyor... Çok Laf Az İcraat Yapıyor Bu Adamın Kendi Reklamını Yaptıgını Hepimiz Biliyoruz Başkan'dan Ön Plana Çıktı Adam Neredeyse..(icraatlarla değil gerekli gereksiz laflarıyla)
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | kolot süper yönetici ve inşallah gelceğin başkanımı bu beddua mı dua mı anlamadım kardeş ALLAH KORUSUN ya o bize uzak olsun allah düşmanımın başına bu kadar saçmalayan bir adam vemesin dengesi bozuk buy adamın
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |