![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Forumda bir bolum acalim Kolatin aciklamalari diye ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kendi yöneticisi aşşağılayan tek takımız. internette nereye baktıytıysam ne fenerli ne cinconlu kendi yöneticisine laf söyletmiyor. hakaret içeren bi tartışmaya girmeye gerek yok bana eyvallah size kolay gelsin
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | eee gs ve fb tabi laf söyletmez bizim gibi boş konuşan yöneticisi yok gecen sene onlarda özhan canaydına sövüyorlardı bu sene durdular biraz bizim yönetici kadar onların yöneticileride saçmalasa onlarda laf söyler boşuna söylmiyoruz saçmalamaları düyna sınırlarını aştı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun bu adamlar varken ben bişi beklemiyorum artık. Ama maça giderim. ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Bravo Mr. Kolot, yakında tarihe geçeceksiniz. Maşallahınız var. Hergün konuşan başka bir yönetici görmemiştim. Ama ne diyelim sonuçta parasıyla değil mi. Ben de 2 milyon euro verip futbol şube sorumlusu olsam ben de konuşurum.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tüm eziklere laf sokmuş. yetmezmi. herkes polat&uslu tiyatrosunu izliyor. futbolun olmadığı bu zamanlarda tüm eziklere laf sokabilen adam benim için 1 numaralı adamdır. böyle laf sokarak yöneticilik yapılmaz diyorsanız. taraftar olarakta tv başında veya stadda rakibe küfredip laf sokmuyacaksın. kolot iyi bir yönetici ertugrul sağlam iyi bir teknik direktör. alınan oyuncular iyi oyuncular. bu sene bizim senemiz.
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda bir adım daha önde gördüğünü söyledi. salak bu adam ya sanane sen transfer yap bide utanmadan bunu sölüyo
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |