![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado gs maçlarını seviyo umarım bu sefer bizi mahçup etmeyecek... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ahh sergen ahh.Senden sonra 10 numarayı alan adama bak.Adamın kalitesine birşey diyemem ama istediği zaman oynuyo b u adam.Niye böyle yaaa.Alamadık lincoln gibi birini bilindik bi adamı.Higuaın mi kurtarıcak bizi hep yanlış işler yapıyoruz.Birde en çok kızdığım konu riconun gitmesi.İlk önce delgadoyu gönderin sonra ricoya bakarız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şimdi bir Delgadoya bakıyorum, bir Lincolne. Öyle aman aman bir Lincoln hayranlığım yok ama Lincoln görünüş itibariyle, oyun stiliyle Delgadonun olmuşu. Aradaki yaş farkına vurursak Delgado kazanacağı tecrübeyi de gözönüne alırsak 4-5 sene sonra Lincolnün bugünkü durumuna gelecek gibi gözüküyor. Delgado bugüne kadar bir Messi ışığı yayamadığı için Lincolnü aşacak diyemiyoruz. O yüzden o noktada çok rahat olamıyorum. Ama Delgado isterse bu maçı tek başına alabilir mi? evet alabilir. Karşısındaki takımın savunması çünkü pek iyi değil, hele de hakem Ayhan-Linderoth-Hasan üçlüsünün itmelerine çekmelerine tekmelerine göz yummaz ise çok rahat alır. Şu noktada ben Tello ve Nobreye, hatta stiliyle Higuaine daha çok güveniyorum. Bobo ve Delgado ise gününde olmalarına bağlı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |