![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Aynen doğruluk payı bile olsa bu onu daha çok yıpratır. Birazda kendine baksın medya hertürlü çıngarın başı onlar...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | BAZEN BİZİM BJK medyasının yararımı yoksa zararımı çok diye düşünmeden edemiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaşlar öle demeyin.Bende birçok yerde bu batuhan ın çok sulu ve savruk biri olduğunu duymuştum.Zaten tek dezavantajı buymuş.Bide aşırı egoistmiş.Geçen senelerde ben Nobreden daha iyiyim diyecek kadar da ukalaymış.Bence mutlaka uyarılmalı ve şimdiden kontrol altına alınmalı.Yoksa parlamadan söner. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte böyle haberlerle yıpratıyolar yapması ayıp ama yaptıysa bunu acıklamanın anlamı yok
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım katılıyorum bence de uyarılabilir ama bunu direk büyük bir iş becermiş gibi gazetelere taşımak yanlış bu genç bi oyuncuyu yıpratır... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Orhan yıldırımın gördüğünü Ertuğrul görmüyormu himayesi altındaki İbrahim üzülmez görmüyormu bunları? bırakacak bu işleri orhan yıldırım beşiktaş ailesi ne yapacağını bilir gazetelere taşıncak bişey değil bu yazacak bişey bulamamış kendi reklamını yaptırcak bi haber yazayım demiş amacınada ulaşıor...
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |