![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | yıldız değil dürüst yönetici istiyoruz nie kimse anlamıyor bize sallamacı palavracı değil dürüt adam la zım gs yapabilir inanabilir ama biz gs değiliz BİZ BEŞİKTAŞIZ BİZİM YÖENTİCİLERMİZ YAPMASIN YILDIZ GETİRCEZ DEMESİNLER SONRA SÖYLEDİKELRİNİ YUTMASINLAR
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | demeseydi de biz nie yıldızlarla ilgilenmiyoruz, biz nie yıldız oyuncu transfer etmek için uğraşmıyoruz diye bık bık konuşan bi dolu adam çıkacaktı, taraftarın beklentilerinin baskısı sonucu yapıldı o açıklama, bi carlos geldi die bjk ve gs seyircisi daha çok hareketlendi fblilerden ne bekliyosun onun yerinde sen de olsan öyle bi açıklama yapabilirdin hem makelele ile falan da sıcak temaslar içindeydi yönetim o aralar ona güvenerek yapıldı büyük ihtimal ama olmadı napalım asalım keselim mi bu adamları yaptılar bi hata, şimdi yerinde iki transfer yapsınlar yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | kolot varken kimseyi alamazlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
__________________ KaRTaL AşkI ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | mustafa bak orda bazı futbolcu isimleri yazdım onlar bile desteklediyse geleck olanlarıda destekleriz ama yönetim yanlış yaptı taraftarı küstürdü işte sonuç ortada kombine forma falan fazla konuşmaya gerek yok ŞAMPİYONLUKTA EN AZ %20 TARAFTAR KATKISI VARDIR VE YÖNETİM TARFTARI KÜSTÜRMÜŞTÜR SAÇMA AÇIKLAMALARLA EĞER TARAFTARIN GÖNLÜNÜ KAZANMAZSA BU SENE HEM TARAFTARLA HEM RAKİPELRLE UĞRAŞIR VE ŞAMPİYONLUK GİDER bu bir gerçek bu yönetim saçmalamalarına son versin cıkıp adam gibi açıklama yapsın hala başkan golcünün kralını alcaz diyor cole vassell le ilgileniyor bunlar kötümü tabiki hayır ama golcününü kralı deme bari neyse eğe bu yönetimde düzelme olmazsa bu sene taraftarın tepkisi büyük olacak bu belli şampiyonluga giderken bile tribünler boş olur ve bu sebpten ufak puanlar kaybetip şampiyonlugu kaybedebiliriz motivasyon düşebilir bunların hepsi yönetimin suçu işte
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |