![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | biz stavrum (antremanda 3 kere topa basıp düştü düşün ne kadar kabiliyetsiz oldugunu) maldarasanu sellamı klesthov ohen ali eren rahim sırf noumayı attıyoru die tolga sırf bize gol attı die niyazi sırf fenere 2 gol attı die zafer kalede asper gerekirken kötü formda olan kötü olan mhyre yi desteklemedik mi ? veyselleri cağdaş gibi kazmaları desteklemedik mi ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Öbür taraftarları bilmem ama BJK taraftarının şampiyonluğa etkisi %50'dir.Bizi kimse kolay kolay küstüremez.Zaten küssekde yöneticilere, o kutsal formayı gördükmü sahada herşey biter.Ne küslük kalır ne nefret.Bunu yöneticilerde biliyo en önemliside başkan biliyor.Onun için ne yapar eder taraftarın gönlünü alır.Nasıl yapar bilmem ama yapmak zorunda.Dediğim gibi bizim taraftarın şampiyonluğa etkisi %50'dir bunu Demirörende biliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | oldu paraları çar çur etsinler kendine 40 trilyon borc yaptırsın sorna ben onu destekliyim veya o yönetimi eleştirmiyim susayım ya geçinixz bu işleri 104 yıl daha geçse böyle bir rezil yönetim gelmez bu kadar rezillikten sonra ronaldinho gelse bu celal kolot susmadıkça kombine falan almam bende saçmalıklar abidesi hepsi özenle seçilmi maaşallah
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimi destekle diyen mi var abi sen zaten eleştirini yapmışsın yeterince sana düşen bundan sonra takıma destek vermek yönetim için yapacak bir şey yok demek sitiyorum nie başka türlü anlıyorsun, celal kolotla kombinenin ne alakası var kombineyi takım için ve kendin için alıcaksan al öle kimin cebine para gitti die hesap yaparsan çıkılmaz o işin içinden neyse uzatmaya gerek yok bu yönetim böle biz takımımıza bakalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |