|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
03-10-2007, 04:42 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 |
Porto ağır basıyor ama... Öncelikle şunu belirtmek gerekir. Beşiktaş, Portekiz'de çok tanınan bir kulüp değil. Öncelikle şunu belirtmek gerekir. Beşiktaş, Portekiz’de çok tanınan bir kulüp değil. Tello’nun transferinden ötürü Beşiktaş’ın ismini duyduk. Bu oyuncunun, Türkiye’yi tercih etmesi bizim için büyük sürpriz oldu. Özellikle Sporting’den kaçarak gelmesine çok şaşırmıştık. Tabii Ricardinho da tanıdığımız bir oyuncu ve Porto’ya karşı forma giyemeyecek olması büyük şans. Her kulübün başına gelir Beşiktaş şu an zor günler geçiriyor. Ancak bu durum dünya futbolunda olduğu gibi Portekiz’de de her kulübün başına gelir. Sporting, Benfica veya Porto’dan biri şampiyonluk yarışında geri düştüğünde her yerden yaylım ateşi başlar. Medya ve taraftarlar, kaybedeni acımasızca eleştirirler. Porto sezona 11 yeni transferle başladı. İyi sonuçlar aldılar ve Lig Kupası’nda penaltılarla elendikleri Fatima maçı hariç henüz yenilgileri bulunmuyor. Ama bu isimlerin takıma tam adaptasyon sağladığını söyleyemeyiz. Bu transfer edilen 11 oyuncudan hiçbir tanesi şu anki görüntüleriyle geçen seneki takımda oynayan oyunculardan iyi değiller. Arjantinli Farias 5 milyon Euro’ya alındı ve yedek oturuyor. Sezonun sürpriz ismi Lisandro Lopez. Bu sezon ilk kez santrfor olarak oynamasına rağmen altı gol attı. Porto’nun elinde Postiga, Adriano, Farias, Edgar, Pedro gibi önemli golcüler var. Ama Beşiktaş’a karşı bunlardan sadece biri Lisandro’dan faydalanabilecek. Uzun bir sakatlık dönemini geride bırakan Adriano belki bugün forma giyebilir ancak o da tam hazır değil. En tehlikeli isim Tello Beşiktaş sıkıntıda, Porto da Fatima’ya Lig Kupası’nda elendiği zaman benzer bir kriz yaşadı. Ancak bu süreç fazla uzun sürmedi. Çünkü Mavi-Beyazlılar bu kupayı fazla önemsemedikleri için güçsüz rakibine karşı yedeklerle mücadele etmişti. Beşiktaş’ın en tehlikeli ismi Rodrigo Tello. Zaten Porto’ya Sporting Lizbon forması altında geçen sezon attığı mükemmel frikik golü hala konuşuluyor. Teknik direktör Ferreira 4-3-3 sisteminden hiçbir şart altında vazgeçmiyor. Eğer bir teraziye koyarsak Porto kesinlikle ağır basıyor. Porto bu maçı kazanmak zorunda. Ancak bunu yapabilecek kapasitede mi bilmiyorum. Beraberlik de Porto için çok iyi bir skor olacaktır. İnönü Stadı’nda seyircinin oluşturduğu ambiansı ve agresif ortam Porto’lu futbolcuları etkilemeyecektir. Çünkü kadroda öyle oyuncular var ki, Avrupa Kupaları’nda onlarca maça çıktılar. KONUK YAZAR Antonio Pedro Pereira (Diario de Noticias / Portekiz)
__________________ ..Not Found.. | ||
|
03-10-2007, 07:48 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | makalenin başlığındaki 'ama' kelimesinin karşılığını makalenin içerisinde okuyamadım. 'Eğer bir teraziye koyarsak Porto kesinlikle ağır basıyor. Porto bu maçı kazanmak zorunda. Ancak bunu yapabilecek kapasitede mi bilmiyorum' olay bumu dur?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
03-10-2007, 11:04 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | bugün tanıyacaklar beşiktaşı
__________________ | ||
03-10-2007, 12:16 | #8 | ||
Beş-U-ktaş Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 22 | zaten alamazsak havlu atıyoz beyler onun için ölüm kalım maçı bu KAZANACAZ BAŞKA ŞANSIMIZ YOK(en azından benim düşüncem) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |