![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arsel haklı.. Kulüp profösyonelce yönetilmiyor, bakkal dükkanı işletiyorlar sanki... Ne bir basın ve medyaya karşı uygulanan bir strateji var, ne doğru dürüst bir transfer politikası, ne de konuşmayı bilen bir yönetici... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu ne kardeşim başkan da hiç bi ağırlık yok karı gibi herkes dedikodu yapıyo arkasından her yönetici ön plana çıkmaya çalışıyo Demirören bu arada ne b.k yiyo onu anlamadım
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla ben colotun olumlu bişe yaptığını görmedım elını attığı her transfer yattı :2 aydır avrupada ama sadc cısseyı alabldler onuda nasl aldılar bılmyrm hayret ettım. Arselın söylemek ıstedği para değil akıl ön planda olması ayrıca şuan açık ve net bjk olarak medyada 3 cu takımız.En son bızden bahsediliyo ama serdar bilgili zamanında 1 cı sıradaydık yönetımde çok başarılıydı özellikle de husnu gürelı abımız.Arsel ben proje yaptım bıtırmek üzereyım hemde hıçbir karşılık beklemeden ama colot beyın yuzunden gönderılıyo. Bence bu yapılan etık değil kadının açıklaması ıse haksızlığa uğrayıp anlık bır konuşma yapmış ve dıokı yönetımımız böyle dengesiz yönetılırse dahada borç altına gırıp dahada başarısız hale gelıceğimizi söyluyo çokta haksız değil bence tabı herkesn düşüncesi kendıne. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demirören bos bi insan bi kere..hıh..
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş genel kurulundaki şahsiyetler sağolsun. Kendileri çok zeki olduğu için bu belayı taraftar çekiyor. Helal olsun yaşlı bunaklara.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kolotu da al git!
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | senn gibilerle evet haklısın anca 3.oluruz..ama mumkunse bekleme yapmayıp kapı tarafına yanasırsanız en ii takım biz oluruz ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |